In mei 1987 begonnen de zusjes Monique en Ilone Gigengack, na een fikse verbouwing, hun
schoonheidssalon: - Huidverzorgingsstudio Gi-Gi - "De witte beautyboerderij", die voorheen dienst deed als woonhuis van grootmoeder Anna, groeide al snel uit tot een alom bekend schoonheidsinstituut. In dit karakteristieke oude pand gelegen aan de Deurningerstraat 168 te Hengelo kon men terecht voor alle facetten van huidverzorging.

Sinds juli 1999 is Ilone de eigenaresse van het instituut en is Monique zich gaan terugtrekken achter de schermen.
Wel blijft ze, waar nodig, haar zus met raad en daad ter zijde staan.

In de tweede helft van 2001 is er opnieuw een begin gemaakt met een grootse verbouwing, zodat Gi-Gi Huidverzorging nu voorzien is van 3 compleet ingerichte behandelcabines, een douchegelegenheid en een massage- en relaxruimte. Mooie ruimtes die naast het gebruik voor behandelingen uiterst geschikt zijn voor ontvangstruimte, het geven van huidadviezen, beautyworkshops, lezingen en demonstraties.


Medio 2010 is er een ommezwaai gemaakt naar het behandelen van diverse huidproblemen en zijn dè 4 specialistische pijlers binnen het bedrijf geïntroduceerd:
Huidverbetering - Brow Bar - Permanente make-up en Voetverzorging.

Het oude bekende logo heeft een nieuw jasje gekregen en de
naam is veranderd in; - Gi-Gi Huidverbetering -


Een eigentijds beeldmerk met een duidelijk omschreven naam !
Een gerenommeerd bedrijf waar door een team van professionals met expertise aan jouw te verwachten huidbeeld wordt gewerkt.

Want zeg nou eerlijk, je wilt toch ook hèt beste voor
jouw huid ? !